Podaci firme ::::.
Skerliceva 8
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/244-59-19
Fax: 065/614-77-00

service description:

SKOLA STRANIH JEZIKA

Centar za strane jezike Terra Lingua je škola za učenje stranih jezika (nemačkog, engleskog, italijanskog, francuskog, češkog kao i srpskog za strane državljane), od početnog do višeg nivoa za sve uzraste.

Posebno izdvajamo:

specijalizovane kurseve jezika (za lekare, drugo medicinsko osoblje i inženjere) kao pripremu za rad u inostranstvu, pre svega u zemljama nemačkog govornog područja kao i posredovanje pri organizovanju probnog rada. Za više informacija pogledajte Specijalizovane kurseve



Metodologija:

Ono što je bitno, a vezano je za naš način rada je i kako se nastava izvodi i na koji način se pristupa radu u učenju jezika. Nastava se odvija na stranom jeziku od početnog nivoa pa na dalje. Grupe u kojima se radi su male, do 6 polaznika. Udžbenici koji se koriste su najaktuelniji udžbemici kao što su npr. za nemački jezik Hueberova izdanja Schritte i Tangram, za engleski jezik Longman i Headway, italijanski Espresso itd.

Naravno prilikom učenja jezika ne oslanjamo se samo na udžbenike nego koristimo i mnoge druge materijale, tekstove vežbanke, diskove kao i internet pri čemu putem računara ili tv prijemnika pratimo vesti, gledamo emisije, slušamo muziku ili čak gledamo filmove sinhronizovane na strani jezik, a sve u zavisnosti od našeg nivoa znanja.

Svi znamo da strane jezike pogotovo nemački ili francuski koje smo učili u školi, praktično kao i da nismo učili i retko ko da je iz škole poneo neko izuzetno dobro znanje stanog jezika. Razlog tome je pogrešan pristup radu tj. metodologija koja se bazira na učenju samo gramatičkih pravila kao i veliki broj polaznika odnosno đaka. Taj problem nije ni u znatnoj meri manji i u pojedinim privatnim školama koje danas postoje, medjutim mi smo upravo želeli da pristupimo konstruktivno tom problemu i nadjemo rešenje tj. spoj izmedju korišćenja neophodne količine gramatike koja je potrebna za govor i njene konkretne primene u jeziku, a kako opet ne bismo oskudevali u komunikaciji i kako nastava ne bi bila samo gramatički orijentisana.

Naši profesori od kojih je većina boravila, a neki se i školovali u stranim zemljama pokušali su da pridju tom problemu tako što se umesto učenja na pamet i rada isključivo vezanog za udžbenike uvede novi načini rada pri čemu se akcenat stavlja na manje nastavne jedinice ali uz mnogo veće zalaganje kako profesora tako i djaka, odnosno mnogo više aktivnog učenja i primene onoga što je naučeno u konverzaciji.
Podaci firme ::::.

service description:

TURISTICKA AGENCIJA
SKOLA STRANIH JEZIKA
ITALIJANSKI JEZIK

Giramondo doo Beograd je turistička agencija specijalizovana za putovanja u Italiju i prezentovanje Srbije kao turističke destinacije tržištu Italije.

Klijentima u Srbiji želimo da predstavimo novu, jedinstvenu i neotkrivenu Italiju pružajući usluge po meri i prateći ih
od momenta dolaska u našu agenciju do kraja putovanja.

Kvalitet je bio princip po kom smo birali partnere u zemlji i u Italiji kako bi zadovoljili različite zahteve i potrebe naših klijenata: najbolje turoperatere, najekskluzivnije hotele, najsigurnije prevoznike ili najuglednije škole.

Zašto izabrati Giramondo? Zbog jedinstvenosti, kvaliteta, kreativnosti, ekskluzivnosti....... ma, povrh svega zato što smo Italijani i niko bolje ne poznaje Italiju od nas!!!
Podaci firme ::::.
Jevrejska 22
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/425-542

service description:

Facebook