Podaci firme ::::.

service description:

IZRADA LOGOTIPA

Sigurno Vam se mnogo puta desilo da ste uočili i zapamtili znak neke firme pre nego što ste uopšte saznali šta ta firma proizvodi. Prepoznatljiv znak i naziv firme i/ili proizvoda svakako je nešto od čega počinje biznis. Uz praćenje savremenih trendova i kretanja u ovoj oblasti, klijentima ćemo ponuditi nekoliko varijanti naziva i logotipa, a konačan izbor ćemo odrediti u dogovoru sa naručiocima ove usluge.

Ukoliko je privredni subjekat posebno zainteresovan za zaštitu robne marke, odnosno želi da brendira proizvod, koji bi bio plasiran i van granica SCG, najsigurnija provera obavlja se u inostranstvu. Za ovu uslugu smo orijentisani na siguran izvor provere preko specijalizovane advokatske kancelarije, koja se bavi isključivo ovim pitanjem i to preko međunarodnih institucija. To je najsigurniji vid utvrđivanja i registracije brenda, koji se pri tom uvodi u međunarodni registar žigova.

REKLAMNI MATERIJAL

Imamo višegodišnje iskustvo u izradi reklamnog materijala, od vizit-karti, preko raznih reklamnih letaka (flajera), kataloga i publikacija, knjiga, plakata, do bilborda. Pri tome se možete uveriti da naša grafička rešenja reklamnog materijala staju uz rame sa reklamnim materijalom izrađenim bilo gde u svetu.

Na osnovu pomenutog iskustva, sarađivali smo sa više štamparija i stekli uvid u njihov rad, pa lako možemo da odredimo najbolju od više ponuda raznih štamparija, uzimajući u obzir odnos cena / kvalitet. Ono na čemu insistiramo je i tačnost rokova, jer je to uslov poslovnosti.

Pre nego što materijal ode u štampu, naručiocu usluge stavlja se na uvid kako će izgledati reklamna štampa. Tek kada klijent odobri, materijal odlazi na štampanje. Dakle, u potpunosti smo podređeni zahtevima naručilaca usluga grafičkog dizajna i štampe.


REKLAMNE KAPE, MAJICE, UPALJAČI, OLOVKE....


REKLAMNI BILBORDI:

Pored ostalog, u ponudi imamo i mogućnost oglašavanja putem bilborda. Posebna pogodnost je angažovanje firme koja se bavi izradom konstrukcija za bilborde i reklamne panoe. Cene su niže čak 30 % u odnosu na preduzeće koje angažuju marketinške agencije specijalizovane za ovaj vid reklamiranja. Tako se u i okviru firme može postaviti originalni bilbord, koji poslovnom prostoru daje drugu dimenziju.

Facebook