Podaci firme ::::.
Pandurica bb
Ivanjica, 32250
Srbija
Tel.: 032/601-760
Fax: 032/601-761

service description:

Proizvodni program

TORTE
U svom proizvodnom asortimanu Oaza Junior doo ima preko 40 različitih ukusa torti, tri različite veličine u kojima se izrađuju, kao i dve različite varijante (kvalitet) u kojima se izrađuju. U svakom slučaju, nezavisno od veličine, oblika ili namene, svaka torta je mala kreacija i svaka je ekskluzivna na svoj način.


KOLAČI

Pored velikog broja različitih izvrsnih ukusa torti, kolači su svakako poslastice kojima je nemoguće odoleti... U našoj ponudi možete naći sitne kolače u pakovanjima od 0,5kg i 1kg, kao i popularne komadne kolače. Svakako posebnu pažnju posvetili smo načinu izrade kolača koji se ni po čemu ne razlikje od domaće izrade.


Porudžbine

Oaza Junior je od novembra 2009 otišla još jedan korak dalje i omogućila svojim potrošačima - poručivanje svih proizvoda telefonom i putem elektronske pošte.

U mogućnosti ste da sami odredite izgled, težinu, veličinu i ukus torte, kao i vreme u koje želite da vam bude dostavljena.
Dostava torti na teritoriji grada Beograda je BESPLATNA!
Za sva pitanja i porudžbine možete nam se obratiti putem e-mail-a, oazajuniordoo@yahoo.com, ili pozivom na brojeve telefona: 011/24 25 955 , 065/501 76 04
Napomena:
Potrebno je blagovremeno uputiti zahtev za isporuku kako zbog našeg planiranja proizvodnje tako i zbog servisa dostave.
I dalje ćemo se truditi da Vam omogućimo brzu dostavu i još veći asortiman proizvoda. HVALA!


Ostali podaci:

  • direktor Marić Igor
    Tel.: 065-601-76-00, 

vaše slike:

čokoladna torta
dostava kolača
kolač
konditorski proizvodi
mladenačke torte
Podaci firme ::::.
Požeška 65 B
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 024/660-379

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Senćanski put 83
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/660-00

service description:

Fabrika za proizvodnju čokolada, bombona i peciva
Subotica

Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom više od 95 godina.


Proizvodni asortiman Pionira podeljen je spram četiri fabrike, iako najveći segment proizvodnje čini fabrika u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno srce, Negro i Galeb čokolada. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2008. razvila niz novih brendova poput Vitanove, O la la! tortica i rolata, Diamond čokolade i mnogih drugih.
Ogranak fabrike Pionir u Zemunu nastao je 2006. godine nakon izvršene kupovine preduzeća “Sweet Vision” d.o.o. koji je bio specijalizovan za proizvodnju konditorskih proizvoda i zdrave hrane. Ovde se proizvode Pionirovi brendovi: O’clock cerealije, Boom flips, Bread Chips kao i grupa čokoladnih draže proizvoda (Čoko Vafli, Čoko Srca i Čoko Perlice).
Fabrika u Paraćinu, sa novim proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju Sun Mill vafla i Picanto krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvodi širok asortiman visoko kvalitetnih marmelada i džemova. Asortiman je dopunjen i proizvodnjom deserata, pralina i krem proizvoda.
Podaci firme ::::.
Vojvode Šupljikca 3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-57-276

service description:

Slatka Kuća vam omogućava iznajmljivanje osoblja, escajga i posuđa, kako biste vaše bitne događaje bez brige mogli da provedete sa svojom porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima.

Ketering je osnovna usluga Slatke Kuće. Na našem meniju su sveže pripremljeni zalogaji iz slatkog, slanog i posnog programa: kanapei, salate, pite, gotova jela, torte, sitni kolači, slatke pite, razne poslastice, klasične, svadbene i dečije torte. Brzim i lakim postupkom možete naručiti direktno na našem web sajtu ili samo proveriti iznos i količinu vaše porudžbine koja vam je potrebna bez naručivanja. Kod nas na jednom mestu možete pronaći i sve što je potrebno za organizovanje slavlja, proslava, privatnih i društvenih manifestacija na zadovoljstvo Vaših i naših gostiju.

vaše slike:

Hrana
Ketering
Ketering dostava hrane
kolač
Podaci firme ::::.
Živojina Mišića 43
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/25-163

service description:

Facebook