Podaci firme ::::.
Studentski trg 10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3286-454

service description:

U potrazi za mestima koja bi ispunila zahteve Vaših očekivanja svratite u restoran Ottimo. Na meniju ćete naći veliki izbor paste i jela od mesa karakteristična za italijansku kuhinju.

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.

service description:

IKKI japanski restoran potvrđuje da Beograd sve više poprima izgled svetske metropole u kojoj se ne nametljivo dodiruju različite kulture.

Kako dočarati zemlju izlazećeg sunca: mirne i jednostavne linije u enterijeru restorana, stilizovane statue samuraja, nezaobilazni bambus, gongovi, fotografije japanskih hramova, podmetači sa mirisom cimeta, cvetni motivi po zidovima...

Kuhinja Japana važi za najzdraviju na svetu, iskusni suši majstori i kuvari pripremaju egzotična jela neobičnog ukusa i arome, a gostima pružaju maksimalno uživanje.

IKKI – „na iskap“ nagoveštava da treba da se prepustite užitku svih čula, u Beogradu na japanski način i otkrijete nove ukuse jedne daleke kulture koja Vam je sada na dohvat ruke.

IKKI bar je počasni dobitnik nagrade za najzdraviji restoran koji mu je uručen na SAjmu hrane i pića u Beogradu.


Ketering usluge

Za sve vrste Vaših proslava i okupljanja iznenadite goste japanskim specijalitetima.
Ponudite im jednu od najzdravijih kuhinja na svetu.
Nudimo i usluge osoblja, kao i mogućnost da Vam naši suši majstori na licu mesta prave i prezentuju japanske specijalitete.

Kućna dostava

Dostupna je od 12-24 časa.
Kućna dostava je besplatna i pokriva veći deo grada
Uz svaku porudžbinu dobijate štapiće, a uz suši soja sos.
Tel: 011.2184.183, 063.250.270
DOBRODOŠLI

Dobrodošli u prvi japanski restoran u Beogradu!

Otvaranjem IKKI suši bara Beograd je bogatiji za jednu kulturu, i to japansku.
S obzirom na to da japanska kuhinja važi za najzdraviju na svetu, gostima se pruža nov, egzotičan ukus uz maksimalno uživanje, bez dobijanja suvišnih kalorija.

Negujući osobenu filozofiju ishrane koja istinski sledi ritam, snagu i dah prirode, iskusni suši majstori i kuvari IKKIBAR-a, u autentičnom i elegantnom ambijentu, pripremaju kulinarske čarolije neobičnog ukusa i arome, ali i prefinjenog izgleda.

Obogatite svoje iskustvo, upoznajte druge svetove kroz našu kuhinju...
Nemoguće je da se Japan približi Beogradu, zato probajte da se dolaskom u IKKIBAR Vi približite Japanu.
Podaci firme ::::.
Kralja MIlutina 33
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3640-625

service description:

Restoran kakvih ima malo u našem gradu. Doneo nam je duh Francuske, kroz specijalitete, zanimljiv enterijer i karakterisičnu atmosferu.

Ovaj restoran nazvan po piću je restoran višeg ranga. Meni menjaju dva puta godišnje, tako da uvek možete pronaći nešto što odgovara vašem gastronomskom senzibilitetu. Ako ste ljubitelj bifteka ne propustite specijalitet "Absinthe biftek", jer je to zaštitini znak njihove kuhinje.

Za one koji najradije naručuju ribu: prženu ribu list na pireu od bundeve, karamelizovano povrće i sos Bernez, pečeni marinirani fileti orade - "Jamie Oliver", mariniirani losos file na grilu, tunu stek sa prženim spanaćem….

Za slatki kraj preporučujemo fantastični čokoladni sufle.


OPIS RESTORANA:

Kuhinja: internacionalna
Ko dolazi: svi koji uočavaju razliku
Najbolje mesto za: sastanak koji će ostaviti utisak
Vrsta obroka:doručak, ručak, večera
Rezervacija: obavezna
Plaćanje: prihvataju gotovo sve kreditne kartice
Oblačenje: business casual, elegantno
Pogodan za: poslovne sastanke
Atmosfera: trendi


RADNO VREME:
svakim danom od 11.00 do 24.00


POGODNOSTI:

Kreditne kartice, Ketering, Klimatizovano, Vinska karta, Obavezna rezervacija, Kompletan meni, Sveža riba, Vegetarijanski meni, Wireless Internet
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Le Molière se nalazi u najužem centru Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, pored samog Francuskog kulturnog centra. Restoran nosi ime jednog od najčuvenijih francuskih dramaturga Jean-Baptiste Poquelin Moliere-a i teži da vrhunskim kulinarskim specijalitetima, najboljim vinima i prijatnim ambijentom prenese Francusku u Beograd, i dostojanstveno opravda slavno ime. Tradicionalna, kao i moderna jela očaraće i najveće sladokusce u ambijentu dostojnom najboljih Pariskih i Lionskih restorana.

Karakteristično za Francusku kuhinju je posebna priprema namirnica koje može trajati i po nekoliko dana. Teleća glava u gribic sosu kao i teleći bubrezi u umaku od dizon senfa, su samo deo tradicionalnih jela koja možete probati u Molière-u ... Preporučujemo pačije grudi u sosu od zelenog bibera sa dofinejskim krompirom, kao i terrine de foie gras (guščiju paštetu) koja je deo francuske tradicije ali i podjednako danas, deo kuhinje svakog modernog restorana. Tart od limuna i čokoladni sufle su pravi favoriti našeg restorana ...

Ono sto ce vaŝ doživljaj upotpuniti je veliki izbor kvalitetnih francuskih i srpskih vina.
Odlike naŝeg restorana su prirodni ukusi, svežina proizvoda kao i otmenost za stolom.

PONUDA:
Doručak
Zakuske
Glavna jela
Salate
Supe / Paste
Tradicionalna jela / Riba
Dezerti
Vina
Podaci firme ::::.
Strahinjića Bana 68
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Tel.: 011/3283-069

service description:

Italijanski restoran Ipanema počeo je da radi 1992. godine. Restoran poseduje baštu a na meniju se nalaze specijaliteti italijanske kuhinje među kojima dominiraju paste...
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Zaplet nalazi se u Beogradu na Vračaru. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane i pića.
Takođe restoran vrši usluge keteringa i konsaltinga u vezi posluženja.
Podaci firme ::::.

service description:

Kada poželite da se osetite prijatno, lepo na nekom novom egzotičnom prostoru, ne morate da otputujete daleko odavde. Dovoljno je da dodjete na tihi, stari Vračar u blizinu Hrama Svetog Save, u Rankeovu ulicu br. 7, gde se nalazi Villa Maska ušuškana medju drugim starim, lepim kućama...Vila je sazidana još davne 1926. godine renovirana je u lokal koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim! Atmosfera odiše egzotikom sa Dalekog Istoka i starinskim komadima nameštaja naših baka, sve to ukomponovano do detalja nepogrešivim ukusom samih vlasnika. Ovaj svojevrsni, uslovno rečeno, "lanac lokala" Maska izrodio se kao dodatak istoimene prodavnice autentičnog indonežanskog nameštaja, koja se nalazi u Vlajkovićevoj ulici.

Ipak, najveća zasluga za originalnost kako enterijera tako i eksterijera pripisuje se maštovitosti vlasnika. Nova Villa Maska nastavila je tradiciju i koncept stare, (na uglu Rankeove i Braničevske ulice) sa tim što je novi lokal mnogo prostraniji (oko 300m2) i odiše opuštenijom atmosferom. Ovaj prostor je dokaz da sve što zamislimo može da se realizuje uz puno truda, strpljenja i iznad svega ukusa. Gde god se osvrnete biće vam jasno da svaka lampa, ogledalo, stolica, figura stoji sa razlogom baš na tom mestu. Najlepše od svega je što ako vam se neki detalj izuzetno dopadne, može da postane vaš, jer je većina stvari na prodaju. Da ne otkrivam previše, samo ću vam reći da kada kročite u novu"Villu Maska" imaćete utisak da ste dosada živeli u crno-belom filmu!


JELOVNIK:
1. Hladna i topla predjela
2. Testenine
3. Glavna jela
4. Prilozi
5. Pizze
6. Deserti
7. Alkoholna i bezalkoholna pića
8. Vinska karta
Podaci firme ::::.
Obilićev venac 30
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Tel.: 011/3036-200

service description:

U samom srcu grada, nedaleko od Knez Mihajlove ulice, restoran Opera u potpuno autentičnom ambijentu već 6 godina pruža svojim gostima izvanredan ugođaj.

Uz specijalitete nacionalne, internacionalne i vegeterijanske kuhinje, sa aktuelnim tendecijama u kulinarstvu i spremnošću kuvara da iznijansiraju svako jelo u skladu sa posebnim zahtevima gosta – očekuje Vas pravi gastronomski užitak.

Užitak u dobroj hrani prati i veliki izbor vina, a prijatna, opuštena atmosfera je uvek izazov da se posle celodnevnog šopinga ili nedeljne šetnje svrati na kafu i ručak sa porodicom ili prijateljima.

Sa prvim zracima prolećnog sunca gosti mogu uživati u udobnoj bašti ovenčanoj zelenilom, zaštićeni tendom od iznenadnih pljuskova. Zanimljiv enterijer, obogaćen je komadima stilskog nameštaja i zidovima oslikanim prizorima rimske Pompeje. Diskretna muzika čini ambijent restorana Opera još ugodnijim.

Internacionalna kuhinja Opera posluje od 2004. godine skoro od samog osnivanja preduzeća ALVEMA d.o.o.

Već tokom prve godine poslovanja uspela je da se izdvoji svojim ambijentom, kao i asortimanom proizvoda što je rezultovalo priznanjem „Caffe & Bar recommended“ za 2005. godinu, a zatim za 2008. i 2009. godinu.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Bar Latino je otvoren u maju 2010. godine, i smešten je na samo par koraka od kubanskog koktel bara Cafe Buena Vista, u Turgenjevoj ulici broj 5, na Banovom Brdu.

Restoran je podeljen na dva nivoa, donji cafe lounge gde možete probati nešto iz širokog asortimana pića, sa akcentom na preko 100 etiketa vina, koja se mogu probati i na čašu, i gornji koji je prvenstveno namenjen za uživanje u hrani.

Ambijent restorana je takav da enterijerski predstavlja spoj stare civilizacije Maja i luksuza srednjovekovne Španije i Portugala, uz nijanse bež boje i tamno braon drveta, sa primesom zlatne.

Veliki vitraž na sredini restorana, je zapravo replika vitraža iz Casa de la Musica, u Barseloni, i predstavlja Sunce, kao zajednički simbol naroda starih civilizacija Srednje i Južne Amerike.
Meni je prilicno šarolik, i pokušava da ukuse Latinske Amerike približi Beogradu. Dovoljno neobično i različito, a opet prilagodjeno ukusu ljudi sa ovog podneblja.

Probajte nešto drugačije.
Uz sve to, zvuci brazilske bossa nove i obrade argentinskog tanga, učinice ovaj ugodjaj potpunim.
Podaci firme ::::.
Hajduk Veljkov venac 4-6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/265-9645
Fax: 011/264-2537

service description:

Facebook