Podaci firme ::::.
Huga Badalića 14
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 062/461-205
Fax: 024/600-007

service description:

Konoba je pojam sa više značenja. To je u prvom redu podrum ili podzemno spremište, donji dio kuće - prizemlje.

Dalmatinske konobe su simboli obale.Svako mjestašce ima barem jednu kultnu konobu gdje se okupljaju stalni gosti i uživaju uz ribice, bevandu i karte,a pridružuju im se gosti željni autohtonog doživljaja.

Prvobitno značenje konobe je vinski podrum. U prizemlju primorskih kuća obitelji su godinama pripremale i u konobama čuvale vino.

Lokalni mještani će na takvom mjestu za svojim stalnim stolom zapjevati klapsku pjesmu. Malo vina, pršuta, sira i užitak je potpun.

Konoba „Tinel“

Huga Badalića 14, Subotica

Telefoni:
024/600-007
062/461-205
e-mail: info@konobatinel.com

vaše slike:

Restorani
restoranske usluge
Restorani
restoranske usluge
Podaci firme ::::.

service description:

Hotel Union raspolaže sa ukupno 101 ležajem u 54 soba i 6 apartmana, odnosno sa 70 soba. Sobe su uređene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za one koji žele odmor da provedu u Beogradu.

Posebna pažnja se posvćuje održavanju visokog nivoa čistoće, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Union.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim krevetima ili sa francuskim ležajem i trokrevetne. Kupatila su sa kadom ili tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV sa kablovskim programima i mini-bar sa bogatom ponudom.
APARTMANI

Luksusno opremljeni i dekorisani stilskim nameštajem. Odvojenost sobe od dnevnog boravka ili radnog prostora kao i nežni tonovi svetla čine sobe toplim i udobnim. Ovde ćete uživati u privatnosti i miru u svakom pogledu.

Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, kao i mini barom.
PONUDA
RESTORAN HOTELA UNION

U prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana možete naći veliki izbor domaće i internacionalne kuhinje. Iz ponude izdvajamo hladna predjela,supe, topla predjela, riba, pečenje, jela sa roštilja, salate, poslastice…

Restoran raspolaže sa 200 mesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, venčanja, proslave rođendana...

Restoran svakodnevno nudi dva menija po popularnim cenama. Hotel nudi i bogat večernji program sa živom muzikom doprinosi da se gosti hotela i posetioci osećaju opušteno.
PIANO BAR

Za intimnu i domaću atmosferu nudimo vam pravo opuštanje u ambijentu PIANO BAR-a uz piće i prijatne zvuke klavira u vreme ručka, u popodnevnim i večernjim satima.


service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Vožda Karađorđa 62
Sečanj, 23240
Srbija
Tel.: 023/842-151
Fax: 023/842 153

service description:

Lokacija mesta Sečanj, urbano postavljenog u pitomoj ravničarskoj sredini na obali reke Tamiša, sa prostranim lovnim i ribolovnim prostorom, prirodnim pogodnostima u funkciji sporta i četiri velika i profitabilna ribnjaka. Prirodno – klimatski uslovi pravo su utočište sklanjanja od gradske urbane svakodnevnice velikih centara – 100 kilometara od Beograda, 80 kilometara od Novog Sada, na značajnom magistralnom pravcu Zrenjanin – Vršac, samo su jedan od pokazatelja.

Sam objekat prilagođen je funkcionalnim potencijalima i potrebama koje pruža i može pružiti ova sredina. Za poslovno – turističke potrebe na raspolaganju je standardni visoko – profesionalni sadržaj, od restoranske sale, preko banket sale i snak bara, do adekvatnog smeštaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnoim sobama i apartmanima, opremljenim u skladu sa traženim zahtevima hotelskog sadržaja – televizorima sa satelitskim programom i internet priključkom. Prijatan ugođaj upotpunjava i prostrana bašta sa mirisom i hladom platana.

Lovno – ribolovne i sportske potrebe pokrivene su i adekvatnim apartmanom, sa potrebnim sadržajima, u skladu sa potrebama profila korisnika.

vaše slike:

 Ribolov
banket sala
lov
lovribolov
Podaci firme ::::.
Hajduk Veljkov venac 4-6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/265-9645
Fax: 011/264-2537

service description:

Facebook