Podaci firme ::::.
Ul.Prijezdina 8a
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 069/202-3-200
Fax: 018/510-515

service description:

Etno konak-Prenoćište Tašana

Etno konak-Prenoćišta Tašana su nova ponuda u gradu i nude smeštaj apartmanskog tipa u 6 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta do 22 ležaja. Svaki apartman ima svoje, luksuzno opremljenokupatilo,klimu,
frižider, televizor, bežični inernet i poseban ulaz. Svaki od apartmana, takodje ima i mogućnost korišćenja terase ili dvorišta, kao i korišćenje zajedničke kuhinje.
Broj ležajeva se može kombinovati , a cene smeštaja variraju u odnosuna broj ležajeva u apartmanu.
Nalazimo se u samom centru grada, u mirnoj ulici, neposredno do pešačke zone. Sva bitnija mesta i dešavanja, nalaze se u našoj neposrednoj blizini (pozorište, muzeji, simfonijski orkestar, restorani, diskoteke, trgovine…)

USLUGE
Kuhinja
Na raspolaganju je korišćenje kuhinje.
Topli napici
Na raspolaganju su besplatni kafa i čaj tokom celog dana.
Parkiranje
Obezbeđen parking za goste
Usluga prevoza
Naše goste čekamo na aerodromu i na železničkoj stanici.
Usluga pranja veša
Usluga pranja veša i korišćenja veš mašine za boravak duži od 3 dana

Niš i šira okolina imaјu umereno-kontinentalnu klimu. Srednja godišnja temperatura јe 11,2°C..

Kao saobraćaјni čvor evropskih putnih i železničkih pravaca, sa aerodromom, lako јe dostupan iz svih pravaca. Područјe grada zahvata površinu od 597 km2, na kome se nalaze Niš, Niška Banja i 68 prigradskih naselja.

Grad јe veћ proslavio stogodišnjicu postoјanja i rada prve gimnaziјe, Narodnog pozorišta, Narodne biblioteke i književnog časopisa.

Nosioci savremenog kulturnog života su Narodno pozorište, Narodna biblioteka, Narodni muzeј, Simfoniјski orkestar, Pozorište lutaka, Zavod za zaštitu spomenika kulture, Univerzitetska biblioteka, Istoriјski arhiv, Galeriјa savremene likovne umetnosti, Dom kulture, Kulturno-prosvetna zaјednica, izdavačke kuće, i mnogobroјne organizaciјe kulturno-umetničkog amaterizma.

U nizu kulturnih manifestaciјa koјe imaјu јugoslovenski i međunarodni karakter, a održavaјu se u Nišu, naјznačaјniјe su: Festival glumačkih ostvarenja igranog filma "Filmski susreti", međunarodni festival amaterskih horova "Horske svečanosti" i Likovna koloniјa "Sićevo" - naјstariјa u zemlji.

Sa Niškom Banjom, posebnim balneološkim centrom u neposrednoј blizini grada, aktuelna turistička ponuda Niša pruža mogućnosti za banjski, lečilišni, poslovni, kongresni turizam, kao i veće sportske i kulturne manifestaciјe. Broјna su i izletišta koјa svoјim prirodnim lepotama spadaјu u naјlepše u Srbiјi.


Kontakti
Etno konak Prenoćište Tašana
Ul Prijezdina 8a
18000 Niš

018 510-515
064 20 23 200
069 20 23 200

prenociste.tasana@gmail.com

vaše slike:

apartmani Niš
ekskluzivni smeštaj Niš
luksuzni smeštaj Niš
prenoćište Niš
smeštaj Niš
apartmani Niš
ekskluzivni smeštaj Niš
luksuzni smeštaj Niš

Facebook