Podaci firme ::::.

service description:

Viator & Vektor se bavi sa međunarodnom špedicijom i transportom i skladištenjem.

Ljudska vrsta je oduvek imala sklonosti ka razmenjivanju ideja, emocija i informacija, što je kontinuirano uvodilo nove načine komunikacije. Od ere industrijalizacije pored komunikacija i transport je postao veoma važan, posebno ako se roba proizvodila na jednom kraju zemljine kugle, a bila potrebna na drugom.

Viator & Vektor je najveće slovenačko deoničko društvo; grupa kompanija koja se bavi logistikom. To ne znači samo izvršavanje prevoza robe, već i ostale logističke usluge za slovenačke i evropske kompanije. Drugim rečima proizvod iz fabrike uvek stiže na svoje odredište, bez obzira na razdaljinu.

Danas se, Viator & Vektor Grupa, pored matičnog preduzeća, sastoji od 29 kompanija blisko povezanih u Sloveniji i u drugim zemljama zapadne, južne i istočne Evrope. Viator & Vektor Grupa pruža transportne, špediterske, usluge servisiranja, proizvodnju (civilnu i vojnu) i dodatne usluge. Viator & Vektor Grupa ima 2.311 zaposlenih, 581 vozilo, 618 parking mesta, 44.152 m2 zatvorenih skladišnih površina i 88.984 m2 otvorenih skladišnih površina.

Mi smo grupa koja se odlikuje savremenim logističkim uslugama najviših standarda. Svaki naš put ima više ciljeva. Briga o okolini je jedan od njih. Težimo ka boljem i lepšem svetu vođeni standardima sistema upravljanja zaštitom životne sredine: koristimo vozila prilagođena očuvanju okoline, smanjujemo potrošnju goriva, energije i vode. Naša vizija je izvrsnost u poslovanju na svim područjima delovanja.

Povezujemo različite ponuđače usluga sa profesionalnim institucijama, cilj na kojem se stvara novi strateški savez sa potencijalnim kupcima, zajednička ulaganja, razvoj informacionih logističkih sistema, veća efikasnost pri protoku robe i smanjenje troškova. Bez obzira na vrstu, težinu ili obim usluga koji vam je potreban Viator & Vektor je kompanija vredna vašeg poverenja.

Ostali podaci:

  • Viator&Vektor
    24000 Subotica, Trg Lazara Nešića 4a
    Tel.: 024 554 701, 

vaše slike:

Carina
Carinjenje
Carinsko posredovanje
carinsko zastupanje
kamionski transport
Logistika

service description:

PREVOZ PUTNIKA

OD VRATA DO VRATA POUZDANIM PREVOZOM
PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM


Vršimo prevoz putnika sa vrhunsko kvalitetnim vozilom na relacijama u zemlji i inostranstvu:

Subotica - Austrija - Nemačka - Švajcarska (Zirih i Basel) i nazad.

Redovne linije su svake druge nedelje, vozimo i vanredne linije po potrebi putnika.

Prevoz do izabrane lokacije

Mercedes Sprinter namenjen i prilagodjen dugim vožnjama, veoma konforan i komotan, pružićemo Vam zadovoljstvo putovanja pod uslovima koji Vama najviše odgovaraju.
Naše vozilo ima ugradjenu klimu, redovno se održava i uvek smo spremni za polazak na put bez obzira da li su vaše potrebe prevoza u Subotici ili van grada, bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.


GARANTUJEMO VAM UDOBNU VOŽNJU DO VAŠEG ODREDIŠTA


Vršimo prevoz putnika i do aerodroma i sa aerodroma.
Naša usluga vam je dostupna od 0-24h.

I još jedna usluga: Iznajmljivanje minibusa za sopstvene potrebe sa vozačem

Garantujemo Vam udobno putovanje, visok stepen profesionalnosti i odgovornost prema našim putnicima.
Naše udobno i tehnički ispravno vozilo obezbediće Vam siguran dolazak do Vama željene destinacije u dogovorenom roku.

Ostali podaci:

  • Tel.: +381 69 11 865 82, 
  • Tel.: +381 65 21 865 82, 

vaše slike:

brzi prevoz
kombi prevoz putnika
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
minibus prevoz
pouzdani prevoz
prevoz do aerodroma
prevoz do aerodroma Beograd
Podaci firme ::::.

service description:

Turistička agencija „Coja Tours" d.o.o., agencija za turističko posredovanje i vanlinijski prevoz, osnovana je pre 10 godina, i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznata po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Naša agencija je dugim nizom godina uspostavljala, što i dalje čini, uspešnu saradnju sa drugim turističkim agencijama, i na ovaj način dobila titulu jednog od poznatih i izuzetno uspešnih subagenata.

Kao subagent, vršimo prodaju aranžmana u zemlji i inostranstvu, letovanja, zimovanja, jesenji program, novogodišnji program, obilazak evropskih metropola, i na ovaj način nastojimo da pružimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu svojim korisnicima kao i poslovnim partnerima.

Pored subagenture, bavimo se i vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Posedujemo sopstveni vozni park-izuzetno komforni mini busevi koji su uvek na raspolaganju Vama.

Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u suret Vašim zahtevima i željama.


Jer mi smo tu zbog Vas...Postojimo zbog Vas... Dođite, vidite, a naše je da učinimo sve da uživate!
Podaci firme ::::.
Ise Bajića 6 A/6
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/422-960

service description:

Podaci firme ::::.
Vidikovacki venac 104
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2343 230
Fax: 011 2349 239

service description:

Transprodukt Bus Prevoz Doo sa sedištem na Vidikovačkom vencu 104, u Beogradu nudi vam usluge prevoza u turistickom i gradskom saobracaju.

Duga tradicija i kvalitetna i strucno osoblje vam garantuju ugodna putovanja, bilo na kratkim kao i na dugim relacijama.

Firma raspolaže vozilima ne starijim od šest godina i redovnim održavanjem postiže se stopostotni učinak u pouzdanosti vozila.

Transprodukt bus prevoz Doo posluje u gradu Beogradu, kao i Nišu.
Podaci firme ::::.
Toše Jovanovića 7
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/754-77-83

service description:

o-nama
O Nama

Preduzeće NIVEX d.o.o. osnovano je 1990. godine, sa sedištem u Beogradu, Toše Jovanovića 7. Osnivač i direktor preduzeća je Miodrag Bata Vujnović, dipl. ing. saobr. Od osnivanja, bavimo se prevozom robe u međunarodnom drumskom saobraćaju. Pretežno smo orijentisani na prevoze iz Srbije za tržišta Zapadne Evrope (EU) i obratno, kao i na prevoze za i iz zemalja u našem okruženju. Takođe, u mogućnosti smo da robu prevozimo i između trećih zemalja, u oštroj međunarodnoj konkurenciji. Raspolažemo savremenim vozilima klase EURO 5 i EURO 3 i višenamenskim poluprikolicama, sa konstrukcijskim rešenjem (koritom) za smeštaj lima i ostalih proizvoda u koturovima. Visoka stručnost zaposlenih, odgovornost, opremljenost, kvalitet usluge, pouzdanost u vršenju transporta i dugogodišnje iskustvo svrstavaju nas u sami vrh među transportnim firmama, zbog čega smo stekli poverenje mnogih domaćih i inostranih partnera.

Za sva vozila posedujemo CMR osiguranje, u visini od 300.000 EUR. Takođe posedujemo Uverenje o osposobljenosti za obavljanje međunarodnog javnog prevoza stvari u drumskom saobraćaju (licenca), izdato od strane Ministarstva za infrastrukturu Republike Srbije.

Naše preduzeće je jedan od osnivača i uvaženi član udruženja međunarodnih drumskih prevoznika PU Međunarodni transport, iz Beograda.

Facebook