Podaci firme ::::.

service description:

BANJA „JUNAKOVIĆ“, APATIN
Vaš deo Panonskog mora!

Banja „Junaković“ je smeštena na obodu istoimene Park šume a 4,5 km je udaljena od Apatina. Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva.
Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni ( terapijski ) bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža ( anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, ayurvedska masaža i limfna drenaža ), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“ i tretman tela algama. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom ( mogućnost iznajmljivanja bicikla ).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara ( 2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom ), prolaznih ručkova i proslava ( restoran kapaciteta 450 osoba ).
Od marta meseca ove godine u funkciji je i osmostazna kuglana Banja Junaković napravljena po standardima Svetske Kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije ( oprema FUNK ).
U toku su radovi na izgradnji Spa & Wellness centra ( Pored nekoliko bazena sa različitim temperaturama termalne vode, objekat će krasiti i čitav niz pratećih sadržaja poput termal spa bloka sa nekoliko sauna, hladnih bazena, prostori za tretmane lekovitim blatom kao i saloni za masaže i solarijume. Uz podrazumevajuće fitness i aerobik sale, prostore za igru dece, objekat će sadržati i velike prostore na kojima je predviđen odmor, uživanje i relaksacija, na udobnim ležaljkama, sa adekvatnom uslugom i izolovano od buke koja je uvek prisutna u salama gde se nalaze bazeni i vodene atrakcije.
Osim toga, u sklopu Spa & Wellness centra radiće i anti-aging studio ). Otvaranje je predviđeno za septembar mesec ove godine.

































vaše slike:

ayurveda-indijska masaža
Banja
Banje i lečilišta
Banje Srbije
Banjski smeštaj
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar
gipsane bermude
limfna drenaža
Podaci firme ::::.
Vinogradarska 2
Kovačica, 26210
Srbija
Tel.: 013/660-480
Fax: 013/660-470

service description:

Facebook