Podaci firme ::::.

service description:

Viator & Vektor se bavi sa međunarodnom špedicijom i transportom i skladištenjem.

Ljudska vrsta je oduvek imala sklonosti ka razmenjivanju ideja, emocija i informacija, što je kontinuirano uvodilo nove načine komunikacije. Od ere industrijalizacije pored komunikacija i transport je postao veoma važan, posebno ako se roba proizvodila na jednom kraju zemljine kugle, a bila potrebna na drugom.

Viator & Vektor je najveće slovenačko deoničko društvo; grupa kompanija koja se bavi logistikom. To ne znači samo izvršavanje prevoza robe, već i ostale logističke usluge za slovenačke i evropske kompanije. Drugim rečima proizvod iz fabrike uvek stiže na svoje odredište, bez obzira na razdaljinu.

Danas se, Viator & Vektor Grupa, pored matičnog preduzeća, sastoji od 29 kompanija blisko povezanih u Sloveniji i u drugim zemljama zapadne, južne i istočne Evrope. Viator & Vektor Grupa pruža transportne, špediterske, usluge servisiranja, proizvodnju (civilnu i vojnu) i dodatne usluge. Viator & Vektor Grupa ima 2.311 zaposlenih, 581 vozilo, 618 parking mesta, 44.152 m2 zatvorenih skladišnih površina i 88.984 m2 otvorenih skladišnih površina.

Mi smo grupa koja se odlikuje savremenim logističkim uslugama najviših standarda. Svaki naš put ima više ciljeva. Briga o okolini je jedan od njih. Težimo ka boljem i lepšem svetu vođeni standardima sistema upravljanja zaštitom životne sredine: koristimo vozila prilagođena očuvanju okoline, smanjujemo potrošnju goriva, energije i vode. Naša vizija je izvrsnost u poslovanju na svim područjima delovanja.

Povezujemo različite ponuđače usluga sa profesionalnim institucijama, cilj na kojem se stvara novi strateški savez sa potencijalnim kupcima, zajednička ulaganja, razvoj informacionih logističkih sistema, veća efikasnost pri protoku robe i smanjenje troškova. Bez obzira na vrstu, težinu ili obim usluga koji vam je potreban Viator & Vektor je kompanija vredna vašeg poverenja.

Ostali podaci:

  • Viator&Vektor
    24000 Subotica, Trg Lazara Nešića 4a
    Tel.: 024 554 701, 

vaše slike:

Carina
Carinjenje
Carinsko posredovanje
carinsko zastupanje
kamionski transport
Logistika

service description:

PREVOZ PUTNIKA

OD VRATA DO VRATA POUZDANIM PREVOZOM
PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM


Vršimo prevoz putnika sa vrhunsko kvalitetnim vozilom na relacijama u zemlji i inostranstvu:

Subotica - Austrija - Nemačka - Švajcarska (Zirih i Basel) i nazad.

Redovne linije su svake druge nedelje, vozimo i vanredne linije po potrebi putnika.

Prevoz do izabrane lokacije

Mercedes Sprinter namenjen i prilagodjen dugim vožnjama, veoma konforan i komotan, pružićemo Vam zadovoljstvo putovanja pod uslovima koji Vama najviše odgovaraju.
Naše vozilo ima ugradjenu klimu, redovno se održava i uvek smo spremni za polazak na put bez obzira da li su vaše potrebe prevoza u Subotici ili van grada, bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.


GARANTUJEMO VAM UDOBNU VOŽNJU DO VAŠEG ODREDIŠTA


Vršimo prevoz putnika i do aerodroma i sa aerodroma.
Naša usluga vam je dostupna od 0-24h.

I još jedna usluga: Iznajmljivanje minibusa za sopstvene potrebe sa vozačem

Garantujemo Vam udobno putovanje, visok stepen profesionalnosti i odgovornost prema našim putnicima.
Naše udobno i tehnički ispravno vozilo obezbediće Vam siguran dolazak do Vama željene destinacije u dogovorenom roku.

Ostali podaci:

  • Tel.: +381 69 11 865 82, 
  • Tel.: +381 65 21 865 82, 

vaše slike:

brzi prevoz
kombi prevoz putnika
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
minibus prevoz
pouzdani prevoz
prevoz do aerodroma
prevoz do aerodroma Beograd
Podaci firme ::::.
Starca Vujadina 111
Smederevo , 11300
Srbija
Tel.: 026/228-676
Fax: 026/227-973

service description:

Podaci firme ::::.
Staro Sajmište 29
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/201-8056

service description:

Firma „TRANSEURO D.O.O.“ posluje u okviru renomirane Francuske kompanije Groupe Charles Andre, i specijalizovana je za transport vozila kako u zemlji tako i u inostranstvu. U našoj floti se nalaze Euro 3 i Euro 5 kamioni koji su raspoloživi 24 časa dnevno.
Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni. Pored transporta vaših automobila, možemo za vas pripremiti i kompletnu dokumentaciju i ocariniti vaše automobile uz pomoć naših kolega koji i taj deo posla obavljaju krajnje profesionalno.
Prednost naše firme je to što su naši kamioni locirani u velikom broju gradova Evrope i u mogućnosti smo da uvek na najbrži način izvršimo prevoz vaših vozila. Kapacitet naše firme je jako veliki iz razloga što su nam uvek na raspolaganju kamioni naših predstavništava u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Italiji, Švajcarskoj, Mađarskoj, Bugarskoj itd...
Sva roba koja se transportuje je ujedno i osigurana. Imamo i dodatno osiguranje robe u transportu preko jedne od najjačih osiguravajućih kuća u Francuskoj.
Posedujemo i satelitski sistem za praćenje kamiona i u mogućnosti smo da Vas u svakom trenutku obavestimo o trenutnom položaju Vaših vozila.
Slobodno možemo za sebe da kažemo da postižemo izvanredne rezultate u oblasti transporta. Jedan od podataka koji ide tome u prilog je i to da smo za dve godine prevezli 10.000 vozila marke Dacia našeg renomiranog klijenta Integra Motors.

vaše slike:

drumski transport
Logistika
međunarodni drumski transport

Facebook