service description:



O nama

Naša firma Strelac plus doo raspolaže sa dva kompleksa na dve lokacije. Jedan objekat je u Svilajncu i sadrži restoran Strelac Plus, zatvoreno strelište streljačkog kluba "Strelac" i radnju za prepravku i popravku oružja.
Drugi kompleks se prostire na 3 ha površine na brdu Baćice. Ovaj kompleks sadrži otvoreno strelište, odnosno kompletan lovački poligon, koji osim strelišta sadrži i otvorene i pomoćne objekte kao što su svlačionice, nadstrešice za strelce i objekti za izdavanje oružja i municije.U sklopu ovog kompleksa se nalazi i lovački restoran koji ima kapacitete i za prenoćište.

Vlasnici kompleksa Dragan i Zoran Marinković iz Svilajnca veliki su zaljubljenici u lov i vatreno oružje, pa ne čudi što su u ovom gradu otvorili i streljački klub "Strelac". Vrata kluba su otvorena svim zainteresovanim, punoletnim osobama.

Kada neko dođe u naš klub s namerom da se oproba u pucanju iz nekog oružja, može i bez dozvole za posedovanje i nošenje oružja da koristi naše oružje na strelištu uz prisustvo obučenog instruktora na strelištu! Svi zainteresovani za rukovanje oružjem na strelištu moraju imati ličnu kartu i biti punoletni. Lica koja koriste svoje oružje mogu koristiti usluge strelišta ako imaju za navedeno oružje isprave kao i ličnu kartu. Oni koji žele da postanu članovi kluba a nemaju oružje,moraju proći internu obuku za svu vrstu oružja koja im važi na našem strelištu.

Streljački klub se bavi obukom rukovanja vatrenim oružjem kako fizičkih tako i pravnih lica (FTO) za svo oružje. Imamo uslove kako teoretske tako i praktične nastave (strelišta),što nam omogućava izdavanje uverenja za dobijanje dozvole za sve vrste vatrenog oružja.

U okviru kluba postoji registrovana radnja za popravku i prepravku oržja svih tipova sa garancijom izvedenih radova!

Na pitanje ko posećuje Streljački klub Marinković odgovara : Pretežno lovci radi upucavanja karabina, strelci radi savladavanja tehnika i takmicenja kao i zaljubljenici u streljaštvo. Pored toga može se reći da među članovima kluba ima i dama koje se streljaštvom bave rekreativno koristeći vatreno oružje malog kalibra. Uočivši da se broj divljači smanjuje došli smo na ideju da našim lovcima pružimo mogućnost da višak energije utroše pucajući na papirne mete i glinene golubove. Izlazeći njima u susret smo sagradili otvoreno strelište za sve vrste lovačkog i kratkog oružja.

Kontakt
Strelište - Baćica brdo
35210 Svilajnac

Tel.: +381 (0) 63 696-323

Web: www.restoranstrelac.rs
E-mail: strelacplus@yahoo.com



Ostali podaci:

  • Tel.: 063/696-323, 

vaše slike:

bruniranje oružja
hromiranje oružja
iznajmljivanje oružja
Letnja bašta
lov
lov Srbija
Lovac
lovačka sala
lovačke puške
lovački karabini
lovački poligon
lovački specijaliteti
lovački višeboj
lovište
Lovni turizam
malokalibarski pištolji
mehanički nišan
nacionalni restoran
noćni lov
optički nišan

service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.

Krčedin, 22325
Srbija
Tel.: 011/334-6191

service description:

Etno restoran
Kapaciteta 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa zaboravljenim i autohtonim jelima ovog kraja.

Izleti
Vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu - Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobona krda konja, magaraca, goveda, mangulica... kao i veliki broj retkih vrsta ptica.

Obilazak fruškogorskih manastira - svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Bašta – rekreaciona zona

Lov i ribolov

Lov

Ribolov

Smeštaj

Organizovanje svečanosti Mogućnost organizovanja poslovnih ručkova, svih vrsta proslava, naročito svadbi i krštenja.Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.
Podaci firme ::::.

service description:

www.restoran-zlatar.rs
info@restoran-zlatar.rs

RADIMO SEDAM DANA U NEDELJI
Radnim danima 09:00-01:00 h
Subotom, nedeljom: 13 00-01:00 h


Proverite zašto bi svi
I POSLEDNJU PARU OSTAVILI U ZLATARU

Restoran Zlatar otvoren je 1985. godine. Vlasništvo je porodice Popović, poreklom iz Mileševe, ispod planine Zlatar. Restoran je prepoznatljiv po domaćoj kuhinji i zavičajnim specijalitetima. Zahvaljujući dobroj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju, ovaj restoran je stekao stalne goste i postao jedan od vodećih u Beogradu. Specifičnost ovog restorana je što se sir, kajmak, pršuta, heljda, praseće, jagnjeće, jareće i teleće meso, kao i rakije od divlje kruške i šljive požegače iz Limske doline, svakodnevno dopremaju u restoran iz Zlatarskog kraja.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja:
- poslovnih, porodičnih i svečanih ručkova i večera
- raznih koktela
- svadbi, rođendana i krštenja
- godišnjica, matura i jubileja
- promocija

Meni restorana obuhvata veliki izbor jela domaće kuhinje: predjela, čorbi, pečenja sa ražnja i ispod sača, jela sa roštilja na ćumur, jela od divljači, jela po porudžbini, salata i poslastica. Restoran Zlatar Vam nudi u čokanju - kruškovaču, kajsijevaču i šljivovicu, sve spravljene po tradicionalnom receptu majstora sa Zlatara, kao i veliki izbor belih i crnih vina, piva i ostalih pića. Više ne ćemo nabrajati, slike sve govore.

U vreme poslovnog, porodičnog ili intimnog ručka, prijaće Vam dobra zabavna, narodna ili evergrin muzika uživo. U večernjim časovima, u prijatnom ambijentu restorana, atmosferu će Vam ulepšati tihi zvuci akustične starogradske muzike. Svake večeri u restoranu gostuju vrhunski ansambli starogradske muzike.

Kapacitet:
- mala sala - 30 mesta
- svečana sala - 90 mesta
- letnja bašta - 80 mesta

Obezbeđen parking uz prisustvo čuvara.













vaše slike:

domaća kuhinja
kajmak
Letnja bašta
obezbeđen parking
organizovanja ručkova i proslava
promocija
rakija
rakija od šljive
restoran
restoran - centar Beograda
Restoran - hala Pionir
Restorani
Podaci firme ::::.
Goč
Vranjska Banja, 17542
Srbija
Tel.: 036/641-550

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Ohridska bb
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/316-6816

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Smederevski put 17
Leštane, 11309
Srbija
Tel.: 011/8035003

service description:

Nadomak grada, tačnije 9km od centra grada nalazi se prelep restoran MLINAREV SAN, izgrađen u etno stilu iz Stare Raške oblasti sa motivima srpskog naroda i njegovim umotvorinama.

MLINAREV SAN nudi Vam zdravu domaću kuhinju, sa starim dobro oprobanim srpskim jelima, kao što su: pečenja i hleb ispod sača, proja, eldovna pita i niz drugih jela kao i dosta vrsta riba.

Bogat izbor starih proverenih rakija i dobrih vina, kao i stranih pića uz gostoprimstvo domaćina i osoblja.

Posedujemo sobe za prenoćište i dnevni odmor sa upotrebom telefona za obavljanje poslova širom sveta.
Za stalne goste posebne beneficije.

Organizujemo svadbe, poslovne i porodične ručkove, rođendane, ispraćaje i sve ostalo povodom Vašeg slavlja...

Kapacitet sale 550 gostiju.

Ostali podaci:

  • Tel.: 065/275-4811, 
  • Tel.: 063/206-794, 
  • Tel.: 065/ 222 7774, 

vaše slike:

Apartmani
restoran
smeštaj
Ugostiteljstvo i turizam
Apartmani
restoran
Podaci firme ::::.
RESAVICA 6. августа Ламела III
Despotovac, 35213
Srbija
Tel.: 035-627-505

service description:

Hotel, ugostiteljstvo.
Podaci firme ::::.
Oslobođenja 47
Baranda, 26205
Srbija
Tel.: 013/686-236

Kategorije:

service description:

Nacionalna kuća Belorepan je smeštena u pravoj ekološkoj oazi barandskih jezera, na obali reke Tamiš u Barandi. Na ovom području se može videti pravo carstvo od 200 vrsta različitih ptica, među kojima je i orao Belorepan, najveći orao Evrope, po kome je naša kuća dobila ime.
Moderno uređen ambijent sa vrhuskom domaćom hranom čini neverovatno dobar spoj modernog i tradicionalnog. A sve to na radost i oduševljenje naših najzahtevnijih gostiju.Mi kao domaćini smo vredni ljudi koji će vam pružiti vrhunsku uslugu i upoznati sa kulturnim nasleđem i tradicijom.
Nacionalna kuća ima prelepu baštu koja se nalazi na samom jezeru bogato ribom. Vrhunski spremljena jela od sveže jezerske ribe ponosno ističemo kao osnovni razlog da nas posetite.
Na samo 200m udaljeno od jezera nalazi se apartmanski kompleks kapaciteta 4 dvokrevetne sobe i 2 četvorokrevetna apartmana. Kompleks ima autentičan vojvođanski enterijer, preovlađuju žive boje, nameštaj je ručne izrade, koji Vam pruža visoku udobnost kroz podsećanje na stara vremena.
Ako želite da se dobro odmorite i uživate ovo je pravo mesto za Vas, Vašu porodicu i prijatelje.
Podaci firme ::::.

service description:

Magunkról

Kedves Vendégünk!

Üdvözöljük Önt éttermünkben.

A Classic Cafe 1998 óta az elsõ olyan étterem Szegeden, mely valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol Vendégeink részére.
Ételkülönlegességeink a szerb, a horvát és macedón konyha legjobb ínycsiklandozó ételei.
Családi, üzleti rendezvények lebonyolítását vállaljuk hangulatos hűvös udvari teraszon (májustól októberig-időjárás függvényében) 120 főig, éttermi részünkben pedig 70 főig.
Szolgáltatásaink széles körével az Ön kényelmét szolgáljuk.
A svédasztalos terítés, csoki szökőkút, kerti grillezés, látványkonyha még színvonalasabbra emelik az Ön rendezvényének fényét.
Ha Ön úgy kívánja, az éttermünk házhoz megy. Kitelepülés teljes körű lebonyolításával az Ön party-ja kötetlen hangulatban, gondtalanul az otthonában történik és a vendégekkel együtt az étterem is haza megy.

Ebédeljen finomat és változatosat minden munkanapon 11.30 és 15 óra között. Kínálatunkat keresse a menü pontban.

Keresse ballagási és osztálytalálkozói, csoportos menüajánlatunkat a Menü pontban..

Éttermünkből, az étlapunk teljes kínálatából házhozszállítást vállalunk Szeged területére.

Classic Cafe & Restaurant
Szeged, Széchenyi tér 5.

Telefon:
+36-62/422-065
+36-20/394-62-22

Nyitvatartás:
hétfőtől szombatig 10-24 óráig
vasárnap 11-22 óráig

A Classic Cafe 1998 óta az elsõ olyan étterem Szegeden, mely valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol vendégei részére.
Ételkülönlegességeinka szerb, a macedón és a görög konyha legjobb és legínycsiklandozóbb ételei



vaše slike:

caffe bar
caffe bar Segedin
catering
čevapi pljeskavice u Segedinu
ex-yu party sredom
Kafić Cafe Bar
Podaci firme ::::.

service description:

Kada pomislite na toplo, tek skuvano jelo iz kuhinje Vašeg detinjstva, roštilj, ukusan, sočan kakav može biti samo onaj pravi, onaj sa ćumura od najboljih majstora, kad bi pojeli najbolji biftek u gradu, kad vam se pije vrhunsko vino u dobrom društvu, a da Vam violina ili tambura osvežavaju sećanja i pokrenu emocije dođite u Zlatni bokal, gde je sve podređeno vrhunskom boemskom uživanju, tj, poštovanju svih vaših čula.

Živa muzika, odlična hrana, vrhunska vina, najbolje srpske rakije, sjajna atmosfera, enterijer starog Beograda i to sve svako veče, a gde drugo nego u Skadarliji.


Podaci firme ::::.
Branka Barudanova 38
Deronje, 25254
Srbija
Tel.: 025/872-466
Fax: 064/171 59 25

service description:

O nama:

Vukov salaš se nаlаzi stotinak metara od sela Deronje u opštini Odžaci u prijatnom prirodnom ambijentu vojvođanske ravnice.

Vukov salaš je osnovаn 2000. godine, kаo jedinstvenа celinа koju čini: kuća sa svim elementima аutentične vojvođаnske kuće sa oko 0,5 ha obradivih površina na kojima se nalaze voćnjak, vinograd, malinjak, bunar itd. Svi poljoprivredni proizvodi koji se dobiju na našem salašu su proizvedeni bez tretiranja pesticidima. U neposrednoj blizini salaša imamo dvadesetak košnica gde se proizvodi najkvalitetniji med u okolini.

Svi ovi poljoprivredni proizvodi koriste se za ishranu posetilaca našem salašu. Od naših proizvoda pravimo najkvalitetnije pekmeze, džemove, slatka, razne vrste rakija, likera, medovinu, vina, sokove. Nadaleko smo poznati i po izuzetno kvalitetnim domaćim kobasicama i kulenu.

U ambijentu starog vojvođanskog domaćinstva, uz muziku tamburaša, služe se zaboravljena autohtona jela ovog kraja. Vinoteka obiluje ponudom vina iz sopstvenog vinograda al i vina vinarija registrovanog geografskog porekla. Kroz svet vina posetioce vodi domaćin-majstor vina, a za grupne posete predviđen je i poseban program.

Vukov salaš raposlaže etno restoranom, paorskom peći u kojoj se peku specijalne vrste hleba i peciva, vinotekom, prostorom pogodnim za održavanje poslovih skupova, prezentacija, seminara i sl. Etno restoran ima 30 mesta, terasu 20 mesta i letnju baštu (avliju) od 50 mesta.

Pored bogate gastronomske ponude, koja uključuje domaće proizvode sa salaša, gosti imaju priliku da uživaju u dodatnim sadržajima salaša okruženog prirodom. Od dodatnih aktivnosti na raspolaganju su Vam : pecanje na obližnjem kanalu DTD, šetnja i lli vožnja bicikla nepreglednom panonskom ravnicom, učestvovanje u nekim poljskim radovima ili pripremanje specijalnih vrsta jela itd.

Naš salaš za sada raspolože samo sa jednim ležajem za 2 osobe u etno stilu a u planu je i proširenje smeštajnih kapaciteta.Na salašu možete uživati posebnosti ambijenta uređene prirode, parka za decu na travnatoj površini i bašte etno restorana kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Osnovnа idejа projektа je pružаnje turističko–ugostiteljskih uslugа, dа se gostimа ponude proizvodi sа sаlаšа, prirodne lepote i komplementаrni sаdržаji.

Ljubazno osoblje salaša Vukovog salaša će Vas uvek dočekati otvorenog srca i potruditi se da Vaš boravak na ovom mestu učini posebnim. Vukov salaš je u saradnji sa turističkom organizacijom opštine Odžaci domaćin čestim posetama organizovanih grupa turista našoj opštini.

Od drugih znamenitosti preporučujemo vam posetu Donjoj Branjevini-najstarijem seoskom naselju u Evropi (7000)g.), etno kući u Deronjama, posetu likovnoj galeriji ’’Sveti rafailo Momčilović’’, obilazak spomenika Kralju Aleksandru Karađorđeviću u centru sela itd. Kao posebnu ponudu preporučujemo Vam Tamburicu fest koja se svake godine održava krajem juna ili početkom jula.

vaše slike:

etno restoran
Podaci firme ::::.

service description:

„Jezero“, restoran sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta i dobre usluge, nalazi se na levoj obali Savskog jezera, u božanstvenoj prirodi Ade Ciganlije.

Raspolaže aperitiv barom, svečanom salom, banket salom, press salonom, dvema predivnim terasama sa pogledom na jezero i letnjom baštom, sa ukupnim kapacitetom od 1000 mesta.

Kompletna ugostiteljska, audio i video oprema čini svečanu salu multifunkcionalnom, te je moguće organizovati sve vrste svečanosti.

- Kompanijske proslave
- Prezentacije
- Promocije
- Press konferencije
- Seminari
- Kokteli
- Svadbeni ručkovi
- Maturske večeri

Sve ovo prati postojeća infrastruktura, parking prostor, fizičko-tehničko obezbeđenje, posebni ulazi, dve kuhinje za kompletan kapacitet restorana, i poslastičarnica.


Svečana sala restorana nalazi se na spratu, ukupnog kapaciteta 700 sedećih mesta.
U sklopu same sale nalazi se nekoliko manjih salona koji se otvaraju i zatvaraju po potrebi.
Sala je klimatizovana, poseduje kompletnu audio-video tehničku opremu, sa kvalitetnom rasvetom i izlaskom na dve terase i pasarelu.


Press salon nalazi se u sklopu svečane sale, kapaciteta 70 mesta, takođe klimatizovan.
Od prateće opreme poseduje projektor, platno, flip chart i wireless internet.
Pogodan za seminare, prezentacije, stručne treninge...


Aperitiv bar ili mala sala, nalazi se u prizemlju objekta. Može da ugosti 140 zvanica, direktno je povezana sa velikom letnjom baštom koja je natkrivena, a čiji je kapacitet 200 sedećih mesta.
Sala je klimatozovana, adekvatna za manje svadbene proslave, svakodnevne i poslovne ručkove...
Podaci firme ::::.
Studentski trg 10
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3286-454

service description:

U potrazi za mestima koja bi ispunila zahteve Vaših očekivanja svratite u restoran Ottimo. Na meniju ćete naći veliki izbor paste i jela od mesa karakteristična za italijansku kuhinju.

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
Novosadska 75a
Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 022/312-527

Kategorije:

service description:

prenoćište,restoran,proslave
Podaci firme ::::.

service description:

Etno restoran Košuta se nalazi u samom srcu Košutnjaka. Prelepo okruženje, prostrana letnja bašta sa pogledom na jezero, kvalitetna usluga i jela nacionalne kuhinje čine ovo mesto veoma atraktivnim.

Raspolažemo sa:

Multifunkcionalnom banket salom - 110 sedećih mesta ili 160 stajaćih mesta
Letnjom baštom - 500 mesta
Audio i video opremom
Parkingom za 50 vozila
Mini zoološki vrt
Dečije igralište


Restoran je adekvatan za:

- Seminare
- Konferencije
- Koktele
- Prezentacije
- Poslovne ručkove i vecere
- Proslave


JELOVNIK:

1. Predjela
2. Supe ,čorbe i potaži
3. Salate
4. Specijaliteti od mesa
5. Nacionalna kuhinja
6. Specijaliteti od ribe
7. Poslastice
8. Vinska karta

Za detaljan opis sadržaja jelovnika posetite našu web prezentaciju ili dođite u naš restoran.
Podaci firme ::::.
Kej Oslobođenja 55
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3160-160

service description:

Restoran Milagro ili, u prevodu, Čudo, nalazi se na samoj obali Dunava, na Zemunskom keju. Smešten je u zanimljivoj kući na sprat, s prelepom terasom koja pruža nezaboravan pogled na reku. Akcenat je stavljen na baštu, čija lepota dolazi do izražaja u večernjim satima, uz prikladno osvetljenje.

Specijaliteti su im španski stek Chuleton, španska pršuta Ibericko, pečena sipa s maslinama i, naravno, paelja kao špansko nacionalno jelo. Zanimljivo je da imaju i dečji meni, s jelima koja se služe u manjim porcijama, na primer, piletina Nodi. Ljubitelji slatkiša takođe će pronaći nešto za svoju dušu, jer je izbor poslastica zaista bogat.

Mesto s prijatnom, opuštenom atmosferom koje svakako treba posetiti.


Radno vreme
Radnim danima: 10.00 - 00.00
Subotom: 10.00 - 00.00
Nedeljom: 10.00 - 00.00


Pogodnosti
Letnja bašta, Živa muzika, Kreditne kartice, Klimatizovano, Vinska karta, Humidor i tompusi, Cigarete, Zanimljiv dizajn toaleta, Renomirani kuvar, Obavezna rezervacija, Hrana za poneti, Kućna dostava, Sveža riba, Kokteli
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.

Facebook