Podaci firme ::::.

service description:

Hotel Union raspolaže sa ukupno 101 ležajem u 54 soba i 6 apartmana, odnosno sa 70 soba. Sobe su uređene i opremljene za odmor i relaksaciju, kako za poslovne ljude tako i za one koji žele odmor da provedu u Beogradu.

Posebna pažnja se posvćuje održavanju visokog nivoa čistoće, kako hotelskih soba tako i ostalih prostorija hotela Union.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne sa odvojenim krevetima ili sa francuskim ležajem i trokrevetne. Kupatila su sa kadom ili tuš kabinom. Sve sobe imaju telefonsku liniju, TV sa kablovskim programima i mini-bar sa bogatom ponudom.
APARTMANI

Luksusno opremljeni i dekorisani stilskim nameštajem. Odvojenost sobe od dnevnog boravka ili radnog prostora kao i nežni tonovi svetla čine sobe toplim i udobnim. Ovde ćete uživati u privatnosti i miru u svakom pogledu.

Apartmani su opremljeni francuskim ležajem ili odvojenim krevetima i kupatilom, direktnom telefonskom linijom, TV-om sa kablovskim programima, kao i mini barom.
PONUDA
RESTORAN HOTELA UNION

U prijatnom ambijentu klimatizovanog restorana možete naći veliki izbor domaće i internacionalne kuhinje. Iz ponude izdvajamo hladna predjela,supe, topla predjela, riba, pečenje, jela sa roštilja, salate, poslastice…

Restoran raspolaže sa 200 mesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, venčanja, proslave rođendana...

Restoran svakodnevno nudi dva menija po popularnim cenama. Hotel nudi i bogat večernji program sa živom muzikom doprinosi da se gosti hotela i posetioci osećaju opušteno.
PIANO BAR

Za intimnu i domaću atmosferu nudimo vam pravo opuštanje u ambijentu PIANO BAR-a uz piće i prijatne zvuke klavira u vreme ručka, u popodnevnim i večernjim satima.


Podaci firme ::::.
Banja Vrujci
Gornja Toplica, 14243
Srbija
Tel.: 014/60-007

service description:

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci,uvučena 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa bayena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Prekoputa nas se nalazi hotel Vrujci teren za fudbal košarku, tenis i odbojku. Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.
Vila Jelena ima sobe sa jedbin, dva tri i četiri ležaja dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena ima zaposlene sobarice koje održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv. Vila Jelena u svojoj kolekciji poseduje 500 filmova svih žanrova namenjeni deci i odraslima. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom bicikle za vožnju itd.
Podaci firme ::::.

service description:

Motel „Tara“, svoju dugogodišnju tradiciju započeo je 1991.god i tokom nje akcenat je stavljao na zadovoljenje i prilagođavanje potrebama svojih gostiju. U sklopu našeg motela nalazi se 31 soba, 2 luksuzna apartmana, banket sala od 400 mesta, restoran kapaciteta 75 mesta sa letnjom baštom od 30, tako da naši gosti mogu izabrati da li će u našem motelu odsesti, venčati se, organizovati bilo koju vrstu svečanosti ili doći samo da uživaju u specijalitetima i jelima koje nudimo. Idući u korak sa savremenim trendovima ugostiteljstva, želimo da napomenemo da naš motel ima sopstveni vešeraj, samostalno napajanje strujom, kao i rezervoare sa vodom.


Motel „Tara“ svojim gostima nudi sledeće usluge i pogodnosti:

obezbeđivanje prevoza i rent a car usluga
usluge pranja i peglanja odeće
korićenje bežičnog Interneta
parking prostor (za 300 vozila)
korišćenje faksa
organizacija razgledanja grada itd.

Detaljne informacije o navedenim uslugama možete dobiti putem telefona 011/3320-591
Podaci firme ::::.
43. Nova 44.
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/754-951

service description:

Vila Madams je udaljena od centra Subotice 8km i povezana gradskim prevozom (linija 6), a od autoputa E-75 (Beograd-Novi Sad-Horgoš) izlaz sever 2,5km. Sa terase Vaše sobe pruža se predivan pogled na 50m udaljeno Palićko jezero.

Nalazimo se svega 50m od Palićkog Omladinskog jezera. Vila poseduje zatvoreni parking i veliku letnju terasu. Sobe su I kategorije i svaka ima kupatilo, CATV, internet i svoju terasu . Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i dvokrevetnim trokrevetnim i po potrebi četverokrevetnim poluapartmanima.


Vila Madams
Palić, Srbija
43. nova 44
tel: +381 (0)24 754 951, 755 765
+381 (0)63 86 31 523
e-mail: vila.madams@yahoo.com
web: www.vilamadams.com
Podaci firme ::::.

service description:

"VAJATI" SU APARTMANI SA ČETIRI ZVEZDICE GDE GOST MOŽE DA UŽIVA U PUNOM KOMFORU, ALI I U NETAKNUTIM PRIRODNIM LEPOTAMA, DA SE BAVI LOVOM, RIBOLOVOM, BRANJEM ŠUMSKIH PLODOVA I LEKOVITOG BILJA, DA UČESTVUJE U SVIM POSLOVIMA DOMAĆINA, ILI DA IGRAJU MALI FUDBAL, ODBOJKU, KOŠARKU NA NOVOOTVORENIM SPORTSKIM TERENIMA
NA IMANJU SE NALAZE I BAZEN, KAO I KUTAK ZA NAJMLAĐE GOSTE - DEČIJE IGRALIŠTE
U IZGRADNJI JE I SPA CENTAR
ZA SMEŠTAJ GOSTIJU NA RASPOLAGANJU SU DVOKREVETNE KOMFORNE SOBE SA PARNIM GREJANJEM, KLIMOM, TV SA SATELITSKIM PROGRAMOM I KUPATILOM, A APARTMANI IMAJU I MINI KUHINJE. SVUGDE POSTOJI MOGUĆNOST DODAVANJA POMOĆNOG LEŽAJA
NA RASPOLAGANJU JE I RESTORAN GDE SE SLUŽE TRADICIONALNA SRPSKA JELA, KAO I ŠIROK ASORTIMAN SAVREMENIH SPECIJALITETA
Podaci firme ::::.

Bor, 19210
Srbija
Tel.: 030/249-6962
Fax: 030/249-6964

service description:

Hotelske usluge.Hotel raspolaze sa 29 soba - 18 dvokrevetnih, 4 trokrevetne i 7 apartmana. U cilju pruzanja najkvalitetnijih usluga i što prijatnijeg ambijenta, svaka soba ima pristup internetu, kablovsku TV, klima-uređaj, sef i mini-bar. Apartmani su dodatno opremljeni hidro-masazerima odnosno Jacuzzi kadama, a poseduju i savremeno dizajnirane kuhinje.

Facebook