Podaci firme ::::.
Vikend naselje bb
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 063 360 510

service description:

Paprika Čarda - Riblja Čarda

Paprika čarda se nalazi na Paliću kod Vikend naselja uz samo jezero. Romantična riblja čarda nudi riblje specijalitete - riblju čorbu u nesvakidašnjem ambijentu.

vaše slike:

Restorani
Riblji restoran
Podaci firme ::::.
Rača
Rača, 31250
Srbija
Tel.: 031/866-475
Fax: 031/866-475

service description:


Srpski Pravoslavni manastir Raca nalazi se u podnozju planine Tare,okruzen prirodnim bogatsvom koje je u sastavu Nacionalnog parka Tara. U sklopu manastira ,tik uz portu nalazi se ribnjak kalifornijske pastrmke. Nedaleko od manastira (2 - 3 km) izvire termomineralni lekoviti izvor koji se uliva u reku Racu (do kojeg se dolazi uredjenom pessackom stazom),koju je manastir posle 2000.godine preusmerio i sagradio svoje ribnjake. Na ribnjaku u sezoni prolece - leto radi i riblja carda,koja je po svezoj pastrmci kao i pikantnoj ribljoj corbi i ljubaznim osobljem nadaleko postala poznata kod nasih gostiju koji iz godine u godinu dolaze na svezu pastrmku i manastirsku rakiju i vino. Manastir i ribnjak Vam pruzaju i usluge smestaja.Dobro dosli!



company : Ribnjak
address : Srpski Pravoslavni manastir Raca , Bajina Basta
city : Bajina Basta
country : Srbija
telefon1 : 031/866-475
telefon2 :
fax : 031/866-475
email : office@ihthis.net
web : www.ihthis.net
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.

Facebook