service description:



O nama

Naša firma Strelac plus doo raspolaže sa dva kompleksa na dve lokacije. Jedan objekat je u Svilajncu i sadrži restoran Strelac Plus, zatvoreno strelište streljačkog kluba "Strelac" i radnju za prepravku i popravku oružja.
Drugi kompleks se prostire na 3 ha površine na brdu Baćice. Ovaj kompleks sadrži otvoreno strelište, odnosno kompletan lovački poligon, koji osim strelišta sadrži i otvorene i pomoćne objekte kao što su svlačionice, nadstrešice za strelce i objekti za izdavanje oružja i municije.U sklopu ovog kompleksa se nalazi i lovački restoran koji ima kapacitete i za prenoćište.

Vlasnici kompleksa Dragan i Zoran Marinković iz Svilajnca veliki su zaljubljenici u lov i vatreno oružje, pa ne čudi što su u ovom gradu otvorili i streljački klub "Strelac". Vrata kluba su otvorena svim zainteresovanim, punoletnim osobama.

Kada neko dođe u naš klub s namerom da se oproba u pucanju iz nekog oružja, može i bez dozvole za posedovanje i nošenje oružja da koristi naše oružje na strelištu uz prisustvo obučenog instruktora na strelištu! Svi zainteresovani za rukovanje oružjem na strelištu moraju imati ličnu kartu i biti punoletni. Lica koja koriste svoje oružje mogu koristiti usluge strelišta ako imaju za navedeno oružje isprave kao i ličnu kartu. Oni koji žele da postanu članovi kluba a nemaju oružje,moraju proći internu obuku za svu vrstu oružja koja im važi na našem strelištu.

Streljački klub se bavi obukom rukovanja vatrenim oružjem kako fizičkih tako i pravnih lica (FTO) za svo oružje. Imamo uslove kako teoretske tako i praktične nastave (strelišta),što nam omogućava izdavanje uverenja za dobijanje dozvole za sve vrste vatrenog oružja.

U okviru kluba postoji registrovana radnja za popravku i prepravku oržja svih tipova sa garancijom izvedenih radova!

Na pitanje ko posećuje Streljački klub Marinković odgovara : Pretežno lovci radi upucavanja karabina, strelci radi savladavanja tehnika i takmicenja kao i zaljubljenici u streljaštvo. Pored toga može se reći da među članovima kluba ima i dama koje se streljaštvom bave rekreativno koristeći vatreno oružje malog kalibra. Uočivši da se broj divljači smanjuje došli smo na ideju da našim lovcima pružimo mogućnost da višak energije utroše pucajući na papirne mete i glinene golubove. Izlazeći njima u susret smo sagradili otvoreno strelište za sve vrste lovačkog i kratkog oružja.

Kontakt
Strelište - Baćica brdo
35210 Svilajnac

Tel.: +381 (0) 63 696-323

Web: www.restoranstrelac.rs
E-mail: strelacplus@yahoo.com



Ostali podaci:

  • Tel.: 063/696-323, 

vaše slike:

bruniranje oružja
hromiranje oružja
iznajmljivanje oružja
Letnja bašta
lov
lov Srbija
Lovac
lovačka sala
lovačke puške
lovački karabini
lovački poligon
lovački specijaliteti
lovački višeboj
lovište
Lovni turizam
malokalibarski pištolji
mehanički nišan
nacionalni restoran
noćni lov
optički nišan

Facebook