| pogoci:2
Podaci firme ::::.

service description:

Aquaplan doo je privatno preduzeće koje se bavi veleprodajom, maloprodajom, uslugama i konsaltingom.

Bavimo se nabavkom i prodajom vrhunske bazenske opreme i opreme za wellness sadržaje od brojnih renomiranih proizvođača koje zastupamo.

Aquaplan doo je privatno preduzeće koje se bavi veleprodajom, maloprodajom, uslugama i konsaltingom.
Bavimo se nabavkom i prodajom:
- vrhunske bazenske opreme i opreme za instalisanje bazena
- hemikalije za održavanje vode u bazenima
- sauna, infra crvenih kabina, ruskih banja, kao i materijala i opreme za njihovu izgradnju
- tepidarijuma, toplih klupa i parnih kupatila i elemenata za wellness
- staklenog mozaika sa dekoracijama i unikatnim slikama u mozaiku
- kajaka, kanua i opreme za vodene sportove
Nama su klijenti uvek na prvom mestu sa kojima ostvarujemo dugoročno i pouzdano partnerstvo.

Naše cene su prihvatljive na tržištu i uspeh se meri zadovoljstvom naših klijenata kojih je svake godine sve više.

Posedujemo iskustvo i opremu koja garantuje visoku pouzdanost u radu, fokusirani smo na usvajanju i primenu novih tehnologija, edukujemo instalatere koji su opredeljeni za timski rad i pratimo sve tehnološke trendove u svetu.

Težimo da postanemo lideri u snadbevanju tržišta tehničkom opremom i materijalima za izgradnju bazena,sauna i wellness objekata.

Internet prodavnica vam omogućuje da na najkomforniji način dođete do pravih informacija i potrebnih proizvoda.

U sklopu preduzeća nalaze se i dva maloprodajna objekta u kojima se nudi sva potrebna oprema za bazene, saune i sredstva za održavanje kvaliteta vode.

Nastojimo da obezbedimo prijatno i moderno radno okruženje jer smatramo da samo zadovoljni i motivisani zaposleni mogu doprineti dugoročnom uspehu kompanije.

vaše slike:

ROTOMOD

aditivi za betone i maltere
Bazeni
betonski  bazeni
Dekorativni kamen
ekoplan deking
elementi za welnes
europool bazeni
fug mase
Građevinski lepkovi
hemikalije za bazene
hidroizolacija
hidroizolacija bazena
hidromasažni bazeni
instaliranje bazena
izgradnja sauna
izrada mozaika
kajaci i kanui
Masažni stolovi
montažni bazeni
Podaci firme ::::.
Venizelosova 21
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/33-91-552
Fax: 011/33-91-553

service description:

Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati "hramom tela". Stručnost osoblja i bogatstvo izbora koje nudi na polju aerobnih i fitness programa najbolje svedoče o uspehu našeg kluba.

Vežbajte sa velikim izborom sprava i tegova vodećih američkih firmi:
HAMMER STRENGTH, CYBEX, IVANKO, SPORTSART, LIFE FITNESS, TECHNO GYM...
U svet bodybuilding-a uvešće Vas državni i balkanski prvaci u bodybuilding-u sa svojim savetima i programima za trening kakav Vi želite. Pored svih navedenih benificija naš Fitness centar pruža i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan po USA principu kao i specijalne programe redukcije telesne težine i dobijanja mišićne mase kojima ćete biti apsolutno impresionirani. Zašto smo i dalje najbolji, shvatićete kad upoznate tim personalnih trenera Extreme Gym-a.

U ponudi Extreme Gym-a nalazi se najsavremenija CARDIO linija. Mašine ovog tipa omogućiće Vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana. Naročito vam skrećemo pažnju na trake za hodanje, koje se poslednjih godina uspešno koriste za efikasnu redukciju telesne težine. Mnogi klijenti su skinuli i po više desetina kilograma koristeći isključivo ove mašine. U ponudi se nalaze i najnoviji modeli stepera, na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima.

Masaža kao drevno isceliteljsko umeće koje je od suštinskog značaja za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Vaš EXTREME GYM se pobrinuo za nekoliko vrsta masaža da bi na kraju dobili potpuniji izbor za lepši način života.

U ponudi Extreme Gym-a, pored solarijuma, takođe možete naći najkvalitetnije kreme za sunčanje od Američke firme CALIFORNIA TAN. Uz pomoć ovih krema možete dobiti intenzivniju boju, postojanost boje, dubinsku negu, sprečiti bore, zategnuti kožu i sprečiti njeno isušivanje.

U okviru EXTREME GYM-a, postoji agencija za marketing i izdavaštvo koja se bavi izdavanjem dva magazina: X-FITNESS (magazin za fitness, wellness, spa i sports). Sa ovim magazinom možete imati sjajnog partnera za trening i ishranu, i pomoću njega saznati mnoštvo informacija za kompletan fizički izgled...
X-SPORTS MAGAZIN je specijalizovani časopis za extremne i sve slične sportove, bolje rečeno za sve sportove pod zajedničkim nazivom "out door" sportovi...

DRUGI KAŽU DA SU NAJBOLJI, A MI TO ZAISTA JESMO!

vaše slike:

bodybuilding
cardio
fitness centar
Masaža
Salon lepote
Sauna
| pogoci:2

Facebook