Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3692 155
Fax: 011/3692 152

service description:

Upoznajte sunčanu stranu života, upoznajte svoj drugi dom, upoznajte «Colonial Sun». Probajte sve, izaberite najbolje za Vas, porodicu, prijatelje.
Uplovite u oazu gde je vreme zaboravljeno, a vrata novog putovanja otvorena!

Naše usluge:
- škola tenisa
- teniski kamp
- škola fudbala
- sportska hala
- teniski tereni
- fitnes
- teretana
- spa
- masaža
- bazen

Velika Plana, 18403
Srbija
Tel.: 026-515-500
Fax: 062-260-261

service description:

Podaci firme ::::.
Harambašićeva 4.
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552-700
Fax: 024/552-700

service description:

N centar je, tokom 14 godina postojanja, sprovodio razne oblike rehabilitacije osoba sa invaliditetom, razne vidove rekreacije za one koji žele da unaprede fizičko stanje, i samopouzdanje tela i duha.
Kažu , da o nama treba da govore drugi. Zato ćemo Vam sa ponosom reći, da su najbolji dokaz naše uspešnosti svi ljudi koji su koristili usluge N centra.
Putem ove prezentacije upoznajte se sa našim aktivnostima, pronađite se i pridružite se našem timu koje čini stručno osoblje, ortoped, logoped, fizioterapeuti, profesori fizičkog vaspitanja i međunarodno priznati fitness instruktori.
N centar postoji i radi, sa jednim ciljem da Vam eliminiše bol i poboljša Vaše zdravlje. Nažalost najmanje radi sa onima i za one zbog kojih je N centar nastao – sa invalidima.
Nadamo se da će ove prostorije sa prilazom bez ikakvih barijera postati stecište dece, mladih i odraslih koji će ovde naučiti da hodaju, da se služe rukama, da veruju da mogu više i postižu više , da se pouzdaju u sebe i nauče da otkriju sopstvene mogućnosti. Prepreka i barijera na prilazu N centru nema, ali ih je previše u okruženju, u svesti i novčanicama. Uklonimo barijere i predrasude.
N centar Vam nudi tretmane za otklanjanje bolova uzrokovanih diskopatijom, lumbagom, reumom, išijasom, prelomima , skoliozom...
Elektroforeza

- Galvanska struja

- Ultrazvuk

- Diodinamične struje

- Magneto terapija

- Kinezi terapija

- Laser

- Hidro i ručna masaža ...
Zajedničkim naporima i pacijenata i stručnog osoblja N centra u procesu rehabilitacije, u koje se mogu uključiti i lekari nekih drugih specijalnosti , može da se postigne to da krajnji ishod rehabilitacije bude još povoljniji za pacijenta , čime će i zadovoljstvo našeg tima biti mnogo veće!
Oni koji se bave rekreacijom kao jednim od segmenata N centra, smatraju da je fizička aktivnost integralni deo naših života. Razumevanjem toga šta sve ta aktivnost može fizički i mentalno da učini za nas, kao i čisto uživanje koje osećamo dok vežbamo, izaziva da se držimo svog programa vežbanja bez obzira na prepreke sa kojima možemo da se suočimo iz nedelje u nedelju. I zato, redovno vežbajte.
Nekoliko vrsta aerobika za koje se možete opredeliti u N centru, sprovode se u grupama pod stručnim vođstvom instruktora uz odabranu muziku, a ima za cilj poboljšanje kondicije, smanjenje masnog tkiva, oblikovanje svih grupa mišića kao i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja .
Nekoliko vrsta aerobika za koje se možete opredeliti u N centru, sprovode se u grupama pod stručnim vođstvom instruktora uz odabranu muziku, a ima za cilj poboljšanje kondicije, smanjenje masnog tkiva, oblikovanje svih grupa mišića kao i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja .
Tim instruktora u N centru podrazumeva stručno osposobljeno osoblje, licencirane insruktore, profesore fizičke kulture kao i više fizioterapeute, koji vam na svakom času spremno prenose svoja stečena znanja utiču na vašu motivaciju kao jedan od najtežih i najvažnijih odgovornosti. Naša sposobnost da se posvetimo vašim motivacionim potrebama na trajan i efikasan način, može lako da bude najveća mera uspeha instruktora.

Vežbajte redovno i to će vam se sigruno višestruko vratiti: na poslu ćete biti svežiji, osetićete se mnogo ugodnije i zadovoljnije, a u kontaktu s drugim ljudima bit ćete znatno raspoloženiji. Sve ostale aktivnosti u životu ćete obavljati lakše i s više elana .
Možda još niste ni svesni kako i koliko će vežbanje uticati na vaš budući život.
Nikad nemojte zažaliti što ste doneli jednu važnu odluku u svom životu – da budete aktivniji, zdraviji, a time i srećniji.

Ako imate više od 30 ili 40 godina, vaše kosti su već ostvarile vrhunac gustoće, koja polako , s godinama, prirodno počinje da opada.

Osteoporoza je najučestalija bolest koja zahvata kosti o čemu dovoljno govori činjenica da jedna od tri žene pati od osteoporoze. Osteoporoza se najčešće javlja kod žena u menopauzi, budući da je njen razvoj usko vezan uz smanjeno izlučivanje hormona.















-

































































Ostali podaci:

  • gdja.Emina Kiš
    Tel.: 024/541-142, 
  • Tel.: 065/5552-700, 
  • Tel.: 064/1465-999, 

Facebook